T&M Co. van het wasserijmateriaal, Ltd

De Drycleanwasserij drukt Hoogte - kwaliteit, de Beste dienst, Redelijke prijs

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

T&M Laundry Equipment Co.,Ltd Fabrieksreis

Heeft uw sourcing platform een goede reputatie, zeer punctueel was de levertijd, was er geen geval van slechte voorraad, en vonden wij geen lading DA

—— — — M. Carlos

Gemakkelijk om met, is de zeer professionele en snelle dienst, de machinekwaliteit te spreken super goed. Nog beter dan gaven tot wij van de V.S. opdracht!!

—— — — Tim

U kunt altijd me het beste plan geven, en het laat groot mijn klant voelen, hoop ik wij een andere kans aan samenwerking kunnen hebben

—— — — Duitsland Fabian-Scherb

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7
T&M Laundry Equipment Co.,Ltd T&M Laundry Equipment Co.,Ltd T&M Laundry Equipment Co.,Ltd T&M Laundry Equipment Co.,Ltd T&M Laundry Equipment Co.,Ltd T&M Laundry Equipment Co.,Ltd T&M Laundry Equipment Co.,Ltd

 • lopende band

  T&M het wasserijmateriaal Co.Ltd. specialiseert zich in tweede hand/herbouwde dringende machines met merken van HOFFMAN, PONEY, CISSELL, bieden wij ook gloednieuwe wasserijdelen en toebehoren voor de dienstbedrijven en fabrikanten aan.
  Wij zijn nadruk bij het aanbieden van de beste economische & kwaliteitsmachines, de delen en de toebehoren aan het klantenhuis en in het buitenland.

  De „DOUANE EERST EN OPRECHTE SERVEICE“ zijn het doel van ons bedrijf.

  Hoofdproducten:
  Gebruikte dringende machine: PONEY, HOFFMAN,
  Functionele delen voor GOLDMAN, VERENIGDE PERS, POWERLINE ......
  Flatwork ironer riemen .....

 • OEM / ODM

  Wij offerting OEM de dienst voor serveral beroemde wasserij en wassen merk in de wereld en genieten van hoge reputatie voor Kwaliteitsproducten en snelle actie voor de verkoopdienst.

 • R & D

  Wij zijn spelized in volledige Serie van Wasserij en dryclean persmachine, dringende machine Met alle accomodatie, beëindigend materiaal dergelijke ironning lijst, bevlekkend raad en Vorm Finsiher en vervangstukken en toebehoren voor het ironning van machine. Bij ondertussen, wij die ook gebruikte Dringende Machine dergelijke HOFFMAN, PONEY, CISSEL aanbieden.

Contactgegevens
T&M Laundry Equipment Co.,Ltd

Tel.: 86-759-3263383

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)